2 Ağustos 2007 Perşembe

SOLARYUM DA DİKKAT ETMENİZ GEREKEN NOKTALAR

Öncelikle Solaryum için bilinen yanlış bir kanıyı burada belirtmekte çok büyük fayda var. Solaryum da cildinizin plajda güneş altında yaşadığı zararlar tamamen aynıdır ve hatta daha fazladır diyebiliriz. Solaryumda geçirdiğiniz zamanlar yakıcı bir güneş altında geçirdiğiniz zamanlardan daha az zararlı değildir.

Geçici olarak yaşayacağınız hoş bronzluk, uzun vadede yaşayacağınız sıkıntılara temel oluşturmadan önleminizi almalısınız. Solaryum da kullanılan en son teknoloji ve son modellere rağmen, solaryumda yayılan UVA radyasyonu güneşin yaydığı radyasyondan 15 kat daha fazladır. Solaryumda bu aslında sizi güneş yanığı gibi yakmaz. Ancak yanıltıcı olan da budur. Derinizden derinlere işler ve dokularınıza ve hücrelerinize zarar verir. Kısa vadede bunu farketmiyor olsanız bile uzun vadede cildinizin yaşadığı bu hasar cilt kanseri riskini artırır
Bir araştırma sonucuna göre; düzenli bir şekilde solaryuma girmenin, melanoma (cilt kanserinin en ölümcül türlerinden biri) yakalanma ihtimalini yüzde 55 arttırdığı belirlenmiş. 20-29 yaş arası kadınlarda melanom olasılığı, yapay güneşlenme tekniklerini kullanmayanlara göre yüzde 158 daha fazla bulunmuş.

Solaryumun bu zararlı etkilerini ortadan kaldırmak elinizde. Daha farklı yöntemler kullanarak da solaryuma girmiş gibi bronz bir tene sahip olabilirsiniz. Son zamanlarda ortaya çıkan bronzlaştırıcılar oldukça iyi sonuç vermekte ve solaryuma gitmeden de bronz bir tene sahip olmanızı sağlamaktadır. İşte size bir adet tavsiye; Yüz ve göğüs için, aloe ve E vitamini katkılı Clarins Intense Bronze Self Tanning Tint ve vücut için de yine clarins in ürünlerini kullanabilirsiniz. En uygun satın alabileceğiniz www.Europey.com u ziyaret etmeyi unutmayın.

http://www.Europey.com
Media Group
check out the Europey swicki at eurekster.com