20 Ağustos 2007 Pazartesi

Basında Europey.com


Milliyet gazetesinin çok değerli yazarlarından sayın Melis Alphan, Boy Aynası adlı köşesinde 23 Temmuz 2007 tarihli yazısında bakın Europey.com dan nasıl bahsetmiş. (Tüm yazıyı değil, www.Europey.com ile ilgili olan kısmı yayınlıyoruz)

Melis Alphan'a kocaman Teşekkürler!


Bu siteyi not edin
Yaşadığınız yer Türkiye olunca internet alışverişiniz de e-bay, amazon.com gibi istisnalar dışında Türkiye'yle sınırlı kalıyor. Biz bazen arkadaşlarla yabancı sitelerden alışveriş yapıyor, malları Avrupa veya ABD'deki tanıdıklarımızın adresine göndertiyor, onların da bize göndermesini sağlıyoruz. Bu da haliyle zahmetli bir iş oluyor.
Fakat bir site var, ben de yeni keşfettim: strawberrynet.com. Burada aklınıza gelen hemen her kozmetik markasının cilt bakımı ve makyaj ürünleriyle parfümleri satışa sunuluyor. Kargo ücreti ve gümrük bedeli ödemeden ünlü markaların ürünlerini kapınıza kadar getirtebiliyorsunuz. Fiyatlar duty free'den bile ucuz. Alışverişlerinizde de ödüllendirilip yüzde 15'e kadar indirimlerden de faydalanabiliyorsunuz. Ürünü beğenmezseniz iade de edebiliyorsunuz.
Europey.com adlı Türk alışveriş sitesinde adım adım strawberrynet.com'dan nasıl sipariş vereceğiniz anlatılıyor.CUMARTESİ
check out the Europey swicki at eurekster.com